Despre Crest

Despre Crest WhiteStrips

Produsele Crest WhiteStrips sunt benzi de albit dintii care iti ofera confortul de a-ti albi dintii chiar la tine acasa. Formula de success a acestor benzi de albit dintii nu iti va pune in pericol smaltul dintilor si nici gingiile. Compozitia acestor benzi de albit dintii Crest WhiteStrips este aceeasi ca si compozitia tratamentului de albire folosit la cabinet, de medicii stomatologi. Care este diferenta intre ele? Confortul de a-ti putea albi dintii chiar la tine acasa si la un pret mult mai mic!

Rezultatele obtinute in urma folosirii benzilor de albit dintii Crest WhiteStrips pot varia de la o persoana la alta, dar majoritatea celor care urmeaza un tratament cu Crest WhiteStrips vor vedea rezultate pana la jumatatea sedintelor, urmand a vedea rezultate incredibile la incheierea tratamentului. Daca timpul este o problema pentru tine, benzile de albit dintii Crest WhiteStrips sunt solutia!

Benzile de albit dintii Crest WhiteStrips sunt extrem de usor de folosit, avand posibilitatea sa le folosesti oricand si oriunde.

·         In timpul dusului / in timp ce te pregatesti dimineata

·         stai pe net / raspunzi la emailuri

·         in drum spre birou / in timp ce conduci

·         cand te uiti la tv / citesti / vorbesti la telefon

Benzile de albit dintii Crest WhiteStrips sunt la ora actuala cel mai apreciat si cel mai solicitat produs din SUA! Marturia a sute de mii de clienti care au folosit Crest WhiteStrips si recomandarea medicilor stomatologi, fac din benzile de albit dintii Crest WhiteStrips solutia perfecta pentru albirea dintilor.

Alege sa ai un zambet frumos si mandreste-te cu o dantura imaculata!